Міні сироварні 1000л

Міні сироварні 1000л від компанії Лакта-Сервіс, ТОВ - фото 1
1 425 000 ₴
Під замовлення

Опис

Універсальна лінія «Молочний цех ЛАКТА 1000» призначена для перероблення 1000 л молока в зміну та дає змогу отримати такий асортимент м'яких сирів:

сир Традиція;
Бринза;
Сир Адигейський;
Сир Фета;
Чечила;
Сулугуни...

Технологічний процес виробництва молочної продукції:
Для отримання кінцевого продукту необхідною жирністю, розраховують за формулою, необхідну кількість знежиреного молока. Частина суцільного молока з резервуара 1 
насосом 2 відправляють у кінцевий резервуар 4, а решта підігрівають до to = 35 - 45 °C, подають на сепаратор насосом. Отримані після сепарації вершки надходять у 
накопичувальний бачок, а знежирене молоко надходить у резервуар 4. Нормалізовану суміш пастеризують і охолоджують до температури заквашування.
Суха закваскова культура (закваска) з пакетика висипається в молоко у разі постійного помішування 40 хв до повного розчинення. Перед відкриттям пакетик 
дезінфікується спиртом. Вносять молокосвертувальний фермент. Перемішують 3 хвилини. Мішалку знімають, встановлюють ліри, молоко залишають для сквашування. Після 
утворення згустку з певною кислотністю, містять ліри та поступово збільшуючи оберти, нарізають згусток. У разі досягнення сирних зерен певного розміру 
ліри зупиняють і встановлюють заважки. Отже, зерна під час подальшого перемішування не ріжуться, не утворюється так званого "сирного пилу", тобто білок не 
йде в сироватку. Сировато-зернову суміш зливають у прес-візку. Залишають на самопресування. Потім виробляється розфасування. Продукт переміщують у холодильну 
камеру на охолодження до to = 2 - 4 °C.
Готова продукція зберігається за температури to = 2 - 4 °C.

Для отримання всього асортименту продукції в одну зміну компанія Лакта-Сервіс додатково комплектує:
1. Модулем для плавання та вимішування сирної маси;
2. Модулем для формування кульок і ниток (Сири Сулугуні та Моцарела);
3. Солільними басейнами;
4. Пресами для твердих сирів;
5. Вакуум-машиною для вакуумування сиру в пакети;
6. Резервуаром для ферментації кисломолочної продукції; 
7. Резервуаром для вершків/ферментації сметани;
8. Гомогенізатором;
9. Автоматами фасування готової продукції;
10. Модульною централізованою мийкою CIP тощо.

Переваги роботи з Лакту-Сервіс:

На відміну від інших, ми не продаємо обладнання як туалетний папір — ми пропонуємо технологію;


На відміну від інших, ми не залишаємо клієнтів для розв'язання своїх проблем із сезонністю зміни молока — ми виробляємо змішані вироблення та відпрацьовуємо технологію;


На відміну від інших, ми постачаємо лінії під ключ, виконуючи водночас: 
1. Розроблення технологічних проєктів (наяву сертифіката інженера-проєктувальника) для офіційного узаконювання виробництва;
2. Монтажні та пуско-налагоджувальні роботи обладнання (наявність Ліцензії на монтажні роботи);
3. Технологічний супровід, навчання персоналу правил роботи на обладнанні та технології перероблення молока висококваліфікованими інженерами та технологами;
4. Гарантійне та сервісне обслуговування сервісної бригади;
5. Вбудовуємо та відпрацьовуємо закваскові культури та молокосвертувальні ферменти на сировину Заказника.
6. Надаємо ТУ.

Умови постачання лінії
1. Термін постачання: від 30 днів від моменту надходження передоплати.
2. Умови платежів: 
30% — латаття; 
70% — за фактом готовності цеху до відвантаження;
3. Термін проведення монтажних і пуско-наладкових робіт — від 2 до 5 днів.
4. Гарантійне обслуговування: 12 місяців з моменту завершення монтажних і пуско-налагоджувальних робіт.
5. Безповітряну технологічну та технічну консультацію Лакта-Сервіс виробляє безплатно, упродовж усього терміну експлуатації встановленого обладнання.

Додаткове обладнання на основному сайті: www.lakta-service.com

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Туреччина
Тип
для виробництва сиру
Вид
сироварня
Матеріал
нержавіюча сталь
Показати всі