Фермент закваска для сиру рідкий 750ед (промисловий)
600 ₴
В наявності
Характеристики
Країна виробництва
Туреччина
Производитель
Лакта-Сервис
Вес
1
Тип закваски
Для твердого сыра
Тип дрожжей
Сухие
Опис
Молокосвертувальний фермент є препаратом мікробіологічного походження й отриманий зі спеціальних штамів Mucor Pusillus Lindt. Фермент має властивості чистого хімозину, чинить виражену розщеплювальну дію на каппа-катеїн, що зумовлює гарне утворення згустку.
Максимальний ефект коагулювальної здатності допомагає досягти високого якості продукту та його оптимального виходу.
Фермент діє однаково добре в молоці з підвищеною і зниженою кислотністю.
Бактеріальний фермент підходить для виробництва сирів (твердих, напівтвердих, м'яких, напівм'яких) сирів із цвіллю, бринзи, сиру.
Витрата рідкого молокосвертувального препарату 4 ÷ 6,0 г на 100 л молока
Перші ознаки згортання спостерігаються через 7 ÷ 12 хвилин після внесення препарату;
Паковання
Молокосвертувальний препарат випускається в герметично упакованій пластиковій тарі. На кожну пакувальну одиницю препарату нанесене маркування, що містить: активність згортання Мu/g, термін придатності, умови зберігання.
Зберігання
Зберігання препарату відбувається за температури від 2 до 30 0С, упродовж 2 років.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну