Фермент закваска для сиру рідкий 750ед (промисловий)

Фермент закваска для сиру рідкий 750ед (промисловий)

Фермент закваска для сиру рідкий 750ед (промисловий) від компанії Лакта-Сервіс, ТОВ - фото 1
600 ₴
В наявності

Характеристики

Країна виробництва
Туреччина
Производитель
Лакта-Сервис
Вес
1
Тип закваски
Для твердого сыра
Тип дрожжей
Сухие

Опис

Молокосвертувальний фермент є препаратом мікробіологічного походження й отриманий зі спеціальних штамів Mucor Pusillus Lindt. Фермент має властивості чистого хімозину, чинить виражену розщеплювальну дію на каппа-катеїн, що зумовлює гарне утворення згустку.

Максимальний ефект коагулювальної здатності допомагає досягти високого якості продукту та його оптимального виходу.

Фермент діє однаково добре в молоці з підвищеною і зниженою кислотністю.

 Бактеріальний фермент підходить для виробництва сирів (твердих, напівтвердих, м'яких, напівм'яких) сирів із цвіллю, бринзи, сиру.

 Витрата рідкого молокосвертувального препарату 4 ÷ 6,0 г на 100 л молока

Перші ознаки згортання спостерігаються через 7 ÷ 12 хвилин після внесення препарату; 

Паковання

Молокосвертувальний препарат випускається в герметично упакованій пластиковій тарі. На кожну пакувальну одиницю препарату нанесене маркування, що містить: активність згортання Мu/g, термін придатності, умови зберігання.

Зберігання

 Зберігання препарату відбувається за температури від 2 до 30 0С, упродовж 2 років.