КАЛЬЦІЙ хлорид для сиру, рідкий

КАЛЬЦІЙ хлорид для сиру, рідкий

КАЛЬЦІЙ хлорид для сиру, рідкий від компанії Лакта-Сервіс, ТОВ - фото 1
30 ₴
В наявності

Опис

ЖИДКИЙ КАЛЬЦИЙ

ДЛЯ ЧОГО НУЖНО ВНОСИТИ КАЛЬЦІЙ ПРИ ЗГОТОВАНІ СИРА:

  1. Для збільшення виходу сиру;
  2. Для скорочення часу коагуляції (утворення згустка) у 1,5-2 рази;
  3. Для сприяння утворенню щільного згустку;
  4. Для збагачення молока кальцієм.

Приготування в домашніх умовах:

Вам буде потрібно 5 літрів домашнього молока.

Для приготування цього продукту необхідно використовувати пастеризоване молоко. У домашніх умовах це досягається через нагрівання молока до 720-750 °C. Рекомендуємо використовувати посуд емальованої або з неіржавкої сталі.

1.Перед внесенням заквасок, КАЛЬЦІЯ, молокосвертувального ферменту (рідкого, сухого) t молока має бути 350-380 °C.

Дозування внесення: рідкого КАЛЬЦІЯ: одна кришечка від пляшечки, у якій він зберігається на 5 л. молока (для сиру на 3 л)

2. Вносимо закваску, Кальцій хлористий, ретельно перемішати, залишити на 30 хвилин, до повного розподілу культур на всьому об'ємі. Потім внести фермент, накрити кришкою й залишити в теплому місці від 30-40 хв. У період ферментації рекомендуємо підтримувати температуру молока в межах 350-380.С (методом укучування, або розміщенням у теплий духова шафа)

3. Процес ферментації молока закінчений після утворення щільного згустку. Бринзу необхідно нарізати кубиками 10х10мм і залишити для відділення сироватки на 30 хв.

4. Для надання форми готової бринзи використовують фільтрувальну тканину (серп'янку), а також завдяки коміркам на тканині бринза набуває гарного зовнішнього вигляду.

Характеристики

Країна виробництва
Туреччина
Производитель
Лакта-Сервис
Тип
Твердый сыр
Вес
100 г
Тип закваски
Для твердого сыра
Показати всі