КАЛЬЦІЙ хлорид для сиру, рідкий
Умови повернення та обміну
30 ₴
В наявності
Опис
ЖИДКИЙ КАЛЬЦИЙ
ДЛЯ ЧОГО НУЖНО ВНОСИТИ КАЛЬЦІЙ ПРИ ЗГОТОВАНІ СИРА:
- Для збільшення виходу сиру;
- Для скорочення часу коагуляції (утворення згустка) у 1,5-2 рази;
- Для сприяння утворенню щільного згустку;
- Для збагачення молока кальцієм.
Приготування в домашніх умовах:
Вам буде потрібно 5 літрів домашнього молока.
Для приготування цього продукту необхідно використовувати пастеризоване молоко. У домашніх умовах це досягається через нагрівання молока до 720-750 °C. Рекомендуємо використовувати посуд емальованої або з неіржавкої сталі.
1.Перед внесенням заквасок, КАЛЬЦІЯ, молокосвертувального ферменту (рідкого, сухого) t молока має бути 350-380 °C.
Дозування внесення: рідкого КАЛЬЦІЯ: одна кришечка від пляшечки, у якій він зберігається на 5 л. молока (для сиру на 3 л)
2. Вносимо закваску, Кальцій хлористий, ретельно перемішати, залишити на 30 хвилин, до повного розподілу культур на всьому об'ємі. Потім внести фермент, накрити кришкою й залишити в теплому місці від 30-40 хв. У період ферментації рекомендуємо підтримувати температуру молока в межах 350-380.С (методом укучування, або розміщенням у теплий духова шафа)
3. Процес ферментації молока закінчений після утворення щільного згустку. Бринзу необхідно нарізати кубиками 10х10мм і залишити для відділення сироватки на 30 хв.
4. Для надання форми готової бринзи використовують фільтрувальну тканину (серп'янку), а також завдяки коміркам на тканині бринза набуває гарного зовнішнього вигляду.
Характеристики
Країна виробництва
Туреччина
Производитель
Лакта-Сервис
Тип
Твердый сыр
Вес
100 г
Тип закваски
Для твердого сыра
Тип дрожжей
жидкий
Жирность
45 %
Цена за 1 кг
28